Hoe registreer ik een kind voor zowel de dagopvang als de voorschoolse opvang?

Hoe registreer ik een kind voor zowel de dagopvang en VSO (voorschoolse opvang)?

Dit doe je door twee prijzen aan te maken, één vaste prijs voor de kinderopvang en één vaste prijs voor VSO.

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de homepagina op 'Kinderen'.

Stap 3
Je ziet nu een lijst met alle actieve kinderen. Kies of zoek het desbetreffende kind en klik op de naam.

Stap 4
Klik links op het tabblad 'Contracten' en vervolgens op het kopje 'Prijzen'.

Stap 6
Klik op het '+' om een prijs toe te voegen.

Stap 7
Kies voor een prijs voor 'Aanwezigheid'.

Let op! Dit komt op de factuur. Geef de prijzen handige omschrijvingen, bijvoorbeeld 'Vast maandbedrag KDV' en 'Vast maandbedrag VSO'

Stap 8
Stel het aantal uren en de prijs in.