Hoe registreer ik voor meerdere kinderen tegelijk activiteiten?

Hoe registreer ik voor meerdere kinderen tegelijk activiteiten (multi-select knop)?

Door gebruik te maken van de multi-select knop, kunt u voor meerdere kinderen tegelijk activiteiten invoeren via de Bitcare app.

Stap 1
Log in op de Bitcare app.

Stap 2
Je bevindt je nu op de startpagina. Klik op het logo van de groep waarin de kinderen zitten waarbij je de activiteiten wilt toevoegen.

Stap 3
Vervolgens klik je rechtsboven op het dubbele silhouet met '+'. Nu kun je meerdere kinderen selecteren. Om een activiteit toe te voegen, klik je rechtsboven op '+' naast de silhouetten (links in de balk).

Stap 4
Klik op de juiste activiteit en klik op 'Opslaan'.