Hoe registreer ik voor meerdere kinderen tegelijk activiteiten?

Hoe registreer ik voor meerdere kinderen tegelijk activiteiten (multi-select knop)?

Stap 1
Je logt in op de Bitcare app.

Stap 2
Je bent nu op de Startpagina. Je klikt op het logo van de groep waar de kinderen in zitten waarbij je de activiteiten wilt toevoegen.

Stap 3
Vervolgens klik je rechtsboven op de dubbele silhouet met het '+'. Nu kan je meerdere kinderen selecteren. Om vervolgens een activiteit toe te voegen klik je rechtsboven op het '+' teken naast de silhouetten.

Stap 4
Klik op de juiste activiteit en klik op 'Opslaan'.