Hoe stel ik de borg in op het web?

Als je de ouders borg in rekening wilt brengen wanneer zij hun kind inschrijven, kun je de stappen uit deze helpfile volgen.

Stap 1
Klik op de startpagina op het tabblad 'Instellingen'.

Stap 2
Je zit nu in de instellingen van jullie organisatie. De borg kan je instellen per locatie. Klik aan de linkerkant op de naam van de locatie waarbij je de borg wilt instellen. Je zit nu in de instellingen van de locatie.

Onderaan bij 'Reservering borg' kan je een bedrag voor de borg invoeren. Klik vervolgens om op te slaan op 'Bewaar'.

Vervolgens kan je bij het toevoegen van het kind/contract in het vierde scherm onderaan aanvinken 'Creëer een factuur voor de borg'. Als je dit aanvinkt, wordt er automatisch een factuur voor de borg gecreëerd met het bedrag dat je bij de instellingen van de locatie hebt ingesteld.

Nadat je het kind/contract heb toegevoegd kan je deze factuur terugvinden door linksboven te klikken op 'Home'.
Je kunt hier navigeren naar het tabblad 'Financieel'. Je bent nu in de lijst met facturen en hierin kan je de factuur voor de borg terugvinden.