Hoe stel ik de standaardtijden in voor een hele en halve dag (ochtend en middag)?

Hoe stel ik de standaardtijden in voor een hele en halve dag (ochtend en middag)?

In de 'Locatie instellingen' kunnen de tijden voor een hele dag, ochtend en middag worden ingesteld. Hiermee kan je sneller en gerichter plannen wanneer binnen jullie aanbod hele of halve dagen worden aangeboden.

Standaardtijden instellen voor een hele en halve dag

Stap 1
Klik op 'Start' en klik op de knop 'Instellingen'.

Stap 2
Aan de linkerkant zie je 'Locaties'. Klik op 'Locaties' en selecteer de locatie waarvoor je de standaardtijden wilt instellen.

Stap 3
Klik op het kopje 'Openingstijden'.

Stap 4
Voer onderaan bij 'Hele dag', 'Ochtend' en 'Middag' de standaardtijden in voor de dagdelen en klik op 'Bewaar'.