Hoe stel ik de taal van de factuur in?

Bitcare is een internationaal product en daarom is er nu ook een factuur lay-out beschikbaar die de volgende talen ondersteunt:
  • Nederlands
  • Vlaams
  • Engels
  • Duits
  • Spaans
  • Frans
De lay-out van de factuur kan je als volgt instellen:
- Ga naar app.bitcare.com of als je al bent ingelogd klik je op 'Start'
- Klik vervolgens op 'Instellingen'
- Klik op het betreffende bedrijf en klik vervolgens op het kopje 'Nummers'
- Kies onder 'Lay-out' op 'Meertalig'

Let op: bij deze factuur lay-out is de ingevoerde taal in het profiel bij de contract verantwoordelijke ouder leidend.

De taal van de (contract verantwoordelijke) ouder kan je als volgt wijzigen:

Stap 1
Zoek naar de desbetreffende, door op de startpagina voor 'Financieel' te kiezen en bij mensen te zoeken onder ouders op de naam van de ouder. Of ga via 'Kinderen' naar het kind en klik op de naam van de desbetreffende ouder.

Stap 2
Klik op het potlood bij 'Persoonlijke informatie' om de instellingen van de ouder te wijzigen.

Stap 3
Selecteer de taal van de ouder en klik op 'Bewaar'.