Hoe stel ik een e-mail sjabloon in voor de jaaropgave?

Je kunt vanuit Bitcare een standaard e-mail tekst instellen die wordt verstuurd naar ouders met het versturen van de facturen en de jaaropgave. Dit kun je als volgt instellen:

Kijk je liever de video klik dan hier: email sjabloon instellen

Stap 1
Klik op 'Start'.

Stap 2
Klik op 'Instellingen'.

Stap 3
Klik in de 'Algemene instellingen' op het kopje 'E-mail sjablonen'.

Stap 4
Klik vervolgens rechtsboven op de '+' en kies voor jaaropgave.

Let op: je kunt niet werken met 'merge tags' in dit e-mailsjabloon. Je moet dus gewoon normale tekst typen.

Stap 5
Klik op 'Bewaar' om de gegevens op te slaan.

Stap 6
Klik vervolgens links op het 'Bedrijf'.

Stap 7
Klik op het kopje 'Nummers', selecteer het sjabloon van de jaaropgave en klik op 'Bewaar'.

Tip: Test het eerst met 1 ouder, zodat je weet of de tekst goed is.