Hoe stel ik een e-mail sjabloon in voor het fiscaal attest?

Je kunt vanuit Bitcare een standaard e-mail tekst instellen die wordt verstuurd naar ouders met het versturen van de facturen en het fiscaal attest. Dit kun je als volgt instellen:

Stap 1
Klik op 'Start'.

Stap 2
Klik op 'Instellingen'.

Stap 3
Klik in de 'Algemene instellingen' op het kopje 'E-mail sjablonen'.

Stap 4
Klik vervolgens rechtsboven op de '+' en kies voor fiscaal attest.

Let op: je kunt niet werken met 'merge tags' in dit e-mailsjabloon. Je moet dus gewoon normale tekst typen.

Stap 5
Klik op 'Bewaar' om de gegevens op te slaan.

Stap 6
Klik vervolgens links op het 'Bedrijf'.

Stap 7
Klik op het kopje 'Nummers', selecteer het sjabloon van het fiscaal attest en klik op 'Bewaar'.

Wij adviseren om altijd met 1 ouder te testen of de tekst goed is.