Hoe stel ik een 'Klantnummer' in?

Het klantnummer wordt gebruikt als je klanten en facturen wilt exporteren naar een boekhoud programma. Je kan het klantnummer invullen bij de ‘Persoonlijke informatie’ in het profiel van de ouder die contract verantwoordelijke is:

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Zoek de ouder op die contract verantwoordelijke is en klik op de naam.

Stap 3
Je bent nu in het 'Profiel'.

Stap 4
Klik vervolgens bovenaan op het kopje 'Persoonlijk'.

Stap 5
Klik bij 'Persoonlijke informatie' op het potlood en vul hier het klantnummer in.

Lees hier naar welke boekhoudpakketten je klanten kunt exporteren.