Hoe stel ik een noodcontact in en/of een persoon die het kind mag ophalen?

Hoe stel ik een noodcontact in of een persoon die het kind mag ophalen?

In Bitcare kun je bij de 'Relaties' van een kind aangeven wie er gecontacteerd moet worden in een noodsituatie en wie het kind mag ophalen. Dit is ook in te zien in de Groep app en in de Ouder app, zodat de leidsters en de ouders ook altijd op de hoogte zijn.

'Noodcontact' en 'wie mag ophalen' instellen

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'. Zoek het desbetreffende kind en klik hierop.

Stap 3
Klik op het tabblad 'Relaties' links in het menu.

Stap 4
Klik op het plusje om een relatie toe te voegen, of op het potloodje om de relatie te bewerken.

Stap 5
Vink de gewenste opties aan en klik op 'Bewaar'.

Tip: zorg er ook altijd voor dat je bij deze relatie het telefoonnummer toevoegt. Dit kan in het 'Profiel' onder 'Contact' van de desbetreffende relatie.