Hoe stel ik feestdagen verlof in?

Indien je gebruik maakt van verlof opbouw (en opname) tijdens feestdagen kan je dit als volgt instellen.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Instellingen'.

Stap 3
Klik boven in het scherm op het kopje 'Verlof en verzuim'

Stap 4
Klik bij het kopje 'Medewerker' op het potloodje achter 'Verlof'.

Stap 5
Vink de optie 'Extra opbouw tijdens feestdagen' aan.

Stap 6
Bij uren feestdag vul je de full time uren in die een medewerker per feestdag krijgt.

Stap 7
De medewerker krijgt deze uren alleen indien hij een actieve arbeidsovereenkomst heeft op de datum van de feestdag en de feestdag op een weekdag valt.