Hoe stel ik mijn facturatie voorkeuren in?

In de instellingen kun je eenvoudig aangeven wat je voorkeuren zijn met betrekking tot de facturatie van een bepaalde locatie. Hierdoor kun je per locatie kiezen op welke wijze je wilt factureren.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'. Selecteer vervolgens aan de linkerkant de locatie waarvoor je de facturatie voorkeuren wilt aanpassen.

Stap 3
Klik op het kopje 'Facturatie'.

Stap 4
In dit scherm kun je de factuurdatum, factuurperiode, gedeeltelijke maand en standaard factuurtekst instellen.
- Factuurdatum: de datum waarop je factureert.
- Factuurperiode: hier kun je instellen of je een maand vooruit, maand achteraf of de huidige maand factureert.
- Gedeeltelijke maand: als een kind halverwege de maand start op stopt kun je kiezen of de facturatie op basis van de planning gaat of op basis van een verhouding van de vaste maandprijs.
- Standaard factuurtekst: in dit veld kun je tekst invullen die onder op iedere factuur komt te staan. Hier kun je een persoonlijke boodschap of contactgegevens noteren.
- Financieel: indien je gebruik wilt maken van de kostenplaats en kostendrager kun je een e-mail sturen naar help@bitcare.com.