Hoe update ik mijn besturingssysteem naar de nieuwste versie?

Hoe update ik mijn besturingssysteem naar de nieuwste versie?

Om optimaal gebruik te maken van de Bitcare app en alle nieuwe functionaliteiten die maandelijks vrijgegeven worden, raden wij je aan om met het nieuwste besturingssysteem te werken. Het updaten van het besturingssysteem kan op de onderstaande wijze.

Updaten besturingssysteem

Stap 1
Druk op de ‘Instellingen’ in het overzicht met al je apps. De nummer 1 in het rode rondje geeft aan dat er een update beschikbaar is.

Stap 2
In de ‘Algemene instellingen’ druk je rechts op ‘Software-update’.

Stap 3
Druk vervolgens op ‘Installeer nu’.

Let op! Je kunt de Ipad niet gebruiken tijdens de software update.