Hoe vergrendel ik de iPad?

Er zijn een aantal zaken van belang bij het vergrendelen van de iPad:

• Onthoud de beperkingscode die je instelt. Wanneer je deze vergeet, kunnen de opgelegde restricties nooit meer teruggedraaid worden.

• De iPad zal handmatig geüpdatet moeten worden. Maandelijks komt Bitcare met een nieuwe update en deze zal door een persoon die de beperkingscode weet, moeten worden uitgevoerd.

Vergrendelen van de iPad

Stap 1
Druk op de 'Instellingen' in het overzicht met al jouw apps. Het symbool ziet er zo uit:

Stap 2
Scroll in het menu en druk op 'Algemeen'. Vervolgens druk je op 'Beperkingen'.

Stap 3
Voer een code in. Dit wordt de 'beperkingencode' (beperkingscode).

Stap 4
Vervolgens kun je de beperkingen inschakelen.