Hoe vergrendel ik de iPad?

De iPad kan je vergrendelen en alleen gebruiken voor de Bitcare app. Echter er zijn een aantal zaken van belang bij het vergrendelen van de iPad:

• Onthoudt de beperkingscode die u instelt. Wanneer je deze vergeet dan kunnen de opgelegde restricties nooit meer teruggedraaid worden!

• De iPad zal handmatig geüpdate moeten worden. Maandelijks komt Bitcare met een nieuwe update en deze zal door een persoon die de beperkingscode weet, moeten worden uitgevoerd.

Vergrendelen van de iPad
Stap 1
Druk op de ‘Instellingen’ in het overzicht met al jouw apps. Dit is het symbool zoals op onderstaande afbeelding.

Stap 2
Scroll in het linkermenu en druk op 'Algemeen'. Vervolgens druk je op 'Beperkingen'.

Stap 3
Voer een code in. Dit wordt de beperkingencode.

Stap 4
Vervolgens kan je de beperkingen inschakelen en aangeven waarvoor je beperkingen in wilt schakelen.