Hoe verwijder ik een foto bij een kind op het web?

Foto's kunnen via het web verwijderd worden per kind in het tabblad 'Foto's'. Hieronder wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'. Zoek het kind op waarvan je een foto wilt verwijderen.

Stap 3
Je bent nu in het profiel van het kind. Klik links op het tabblad 'Foto's'.

Stap 5
Klik op de foto die je wilt verwijderen. Vervolgens klik je linksonder op de knop 'Verwijderen'.