Hoe verwijder ik een groep op het web?

Hoe verwijder ik een groep op het web?

Let op: in principe kunt je geen groepen verwijderen. Dit is om fouten te voorkomen en te zorgen dat je altijd alle informatie terug kunt vinden. Je kunt wel de groep 'sluiten' door een einddatum van de groep in te vullen in de instellingen van de organisatie. 

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'. 

Stap 3
Je klikt in het menu aan de linkerkant op de naam van de locatie die je wil sluiten en vervolgens klik je op de naam van de groep.

Stap 4
Vervolgens vul je bij 'Actief' de datum in waarop je de locatie wilt sluiten. Om op te slaan klikt je op 'Bewaar'.