Hoe verwijder ik een locatie op het web?

Hoe verwijder ik een locatie op het web?

Let op: in principe kan je geen locaties verwijderen. Dit is om fouten te voorkomen en te zorgen dat je altijd alle informatie terug kunt vinden. Je kunt wel de locatie 'sluiten' door een einddatum van de locatie in te vullen in de instellingen van de organisatie. Dit doe je door onderstaande stappen te volgen:

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'. 

Stap 3
Je klikt in het menu aan de linkerkant op de naam van de locatie die je wil sluiten.

Stap 4
Vervolgens vul je bij 'Datum' de datum in waarop je de locatie wilt sluiten. Om op te slaan klik je op 'Bewaar'.

    • Related Articles

    • Hoe verwijder ik een foto bij een kind op het web?

      Foto's kunnen via het web verwijderd worden per kind in het tabblad 'Foto's'. Hieronder wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen. Stap 1 Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Stap 2 Op de startpagina klik je op ...
    • Hoe verwijder ik een medewerker op het web?

      Om fouten te voorkomen is het niet mogelijk om een medewerker te verwijderen. Je kunt wel het contract van de medewerker laten verlopen, zodat de medewerker niet meer zichtbaar is in de lijst met actieve medewerkers. Door de inlogrechten van een ...
    • Hoe verwijder ik een groep op het web?

      Let op: in principe kunt je geen groepen verwijderen. Dit is om fouten te voorkomen en te zorgen dat je altijd alle informatie terug kunt vinden. Je kunt wel de groep 'sluiten' door een einddatum van de groep in te vullen in de instellingen van de ...
    • Hoe registreer ik activiteiten op het web?

      Op het web kan je verschillende activiteiten registreren per kind. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven wanneer een kindje heeft gedronken of gegeten. In de volgende stappen leggen wij uit hoe je de activiteiten kunt registreren in Bitcare: Stap 1 Log in ...
    • Hoe plan ik een medewerker op één of meerdere locaties en groepen?

      Bij het tabblad 'Arbeidsrelatie' van de medewerker kan een medewerker gekoppeld worden aan één of meerdere locaties en groepen. Stap 1 Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Stap 2 Klik op het kopje 'Medewerkers' en ...