Let op: in principe kan je geen locaties verwijderen. Dit is om fouten te voorkomen en te zorgen dat je altijd alle informatie terug kunt vinden. Je kunt wel de locatie 'sluiten' door een einddatum van de locatie in te vullen in de instellingen van de organisatie. Dit doe je door onderstaande stappen te volgen:
Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.
Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'.
Stap 3
Je klikt in het menu aan de linkerkant op de naam van de locatie die je wil sluiten.
Stap 4
Vervolgens vul je bij 'Datum' de datum in waarop je de locatie wilt sluiten. Om op te slaan klik je op 'Bewaar'.
