Hoe verwijder ik verlof, ziekte, onaangekondigd afwezig of extra dagen uit de planning via de website? (zonder melding)

Hoe verwijder ik verlof, ziekte, onaangekondigd afwezig of extra dagen uit de planning via de website? (zonder melding)

Bij een goedgekeurde aanvraag kan het zijn dat je deze alsnog wilt verwijderen. Dit kun je doen in plaats van 'Annuleren'. Ouders ontvangen namelijk een melding bij 'Annuleren'. Bij verwijderen zullen de ouders geen melding ontvangen.

Tip: wij adviseren altijd om de aanvraag te annuleren zodat de historie bewaard blijft. Dit is ook het meest transparant naar de ouders toe.

Verwijderen verlof, ziekte, onaangekondigd afwezig of extra dagen uit de planning via de website

Stap 1
Navigeer naar het tabblad 'Planning'.

Stap 2
Klik op de naam van het kind waarvan je verlof wilt verwijderen.
Let op:
  1. Wil je dit voor meerdere kinderen doen kun je het beste op je toetsenbord de 'Control-knop' indrukken en dan op de naam van het kind klikken. Het kind opent dan in een nieuw tabblad. In je andere tabblad blijf je dan in de planning.
  2. Een andere manier om dit te doen is door met de rechtermuisknop op de naam van het kind te klikken en te kiezen voor 'Link openen in nieuw tabblad'.

Stap 3
Je bent nu in het contract van het kind.
  1. Zoek de aanvraag op en klik op het prullenbakje om deze te verwijderen.
  2. Klik op het 'x' indien je wilt annuleren in plaats van verwijderen.