Hoe vind ik een kind/ouder/medewerker/contactpersoon op de iPad?

Hoe vind ik een kind/ouder/medewerker/contactpersoon op de iPad?

Er zijn veel manieren om een kind/ouder/medewerker/contactpersoon te zoeken op de iPad. De snelste manier is via de 'Contactenlijst'. Deze vind je op de onderstaande wijze.

Stap 1
Druk op het logo van je organisatie (linksboven).

Stap 2
Druk links op het tabblad 'Contacten'. Zie afbeelding in stap 3.

Stap 3
Typ de naam van de persoon in de zoekbalk in.

Stap 4
Druk op de foto van deze persoon om in het persoonlijke profiel te komen.