Hoe voeg ik bedrijfsmiddelen toe?

Het toevoegen van bedrijfsmiddelen kan zowel op organisatieniveau als op medewerkers-niveau gedaan worden. Dit wil zeggen dat je vanuit het profiel van de medewerker een bedrijfsmiddel kunt toevoegen, maar ook vanuit de organisatiepagina. In onderstaande stappen wordt eerst ingegaan op het toevoegen van bedrijfsmiddelen vanuit de organisatiepagina. Vervolgens word uitgelegd hoe je per medewerker in het profiel bedrijfsmiddelen kunt toevoegen.

Bedrijfsmiddel toevoegen
Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Klik op profielfoto van jullie bedrijf links in het scherm.

Stap 2
Klik links in het menu op 'Bedrijfsmiddelen', boven in het scherm zie je de verschillende onderdelen zoals, sleutel en computer.

Stap 3
Door op het plusje links in de hoek te klikken voeg je een middel toe.

Stap 4
Het bedrijfsmiddel is nu beschikbaar en kan toegewezen worden aan een medewerker. Om toe te wijzen aan een medewerker klik je op 'Toewijzen'
Wanneer de medewerker is geselecteerd en de overige gegevens zijn ingevoerd is het bedrijfsmiddel gekoppeld aan de medewerker. Deze wordt in het personeelsdossier toegevoegd.

Bedrijfsmiddel toevoegen vanuit medewerker profiel
Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Medewerkers'. Zoek de desbetreffende medewerker.

Stap 3
Klik links in het menu op 'Bedrijfsmiddelen' en daarna op het plusje rechts boven in de hoek.

Stap 4
Selecteer het gewenste bedrijfsmiddel dat je aan de medewerker wil toewijzen.
Je krijgt de keuze een nieuw bedrijfsmiddel toe te wijzen of een beschikbaar bedrijfsmiddel.

- Selecteer 'Nieuw' wanneer het bedrijfsmiddel nog niet eerder in de organisatie toegevoegd is.
- Selecteer 'Beschikbaar' wanneer deze eerder is ingevoerd.

In de volgende stappen wordt om specifieke gegevens gevraagd betreft het bedrijfsmiddel. Na het opslaan van deze gegevens is het bedrijfsmiddel zowel in het medewerker profiel als op de organisatie hoofdpagina te zien.