Hoe voeg ik contactgegevens toe van de organisatie op het web?

Hoe voeg ik contactgegevens toe van de organisatie op het web?

Mochten de contactgegevens van de organisatie wijzigen is het mogelijk om deze te wijzigen. In deze helpfile wordt uitgelegd hoe u dit kunt wijzigen.

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'.

Stap 3
Je bent nu in de instellingen van jullie organisatie in het kopje 'Basis'.
Je kunt het telefoonnummer, adresgegevens, internet adres, enz. van jullie organisatie wijzigen of toevoegen in de tekstvakken.
Na het doorvoeren van de wijzigingen klik je op 'Bewaar'.