Hoe voeg ik een document bij een kind toe op het web?

Bij ieder kind kan je documenten opslaan en kan je aangeven voor wie deze inzichtelijk zijn. Hieronder wordt uitgelegd hoe je de documenten kunt uploaden binnen Bitcare.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'.

Stap 3
Zoek het kind op waarbij je een document wilt toevoegen. Klik vervolgens op de naam van het kind.

Stap 4
Klik links op het tabblad 'Documenten'. Om een nieuw document toe te voegen, klik je op het '+'.

Stap 5
Je voert een titel in, kiest een type document en selecteert wie het document in mogen zien (Beheer, medewerkers en ouder) en eventueel een referentie en vervaldatum. Om een bestand te uploaden kies je voor 'Bestanden toevoegen'. Hierdoor kan je door jouw mappen heen bladeren om het betreffende document te kiezen.