Hoe voeg ik een document bij een kind toe via de website? (bijv. contract of medicatieformulier)

Hoe voeg ik een document bij een kind toe via de website? (bijv. contract of medicatieformulier)

Bij ieder kind kun je documenten opslaan en aangeven voor wie deze inzichtelijk zijn. Hieronder wordt uitgelegd hoe je de documenten in Bitcare kunt uploaden.

Document toevoegen bij een kind

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'.

Stap 3
Zoek het kind op bij wie je een document toe wilt voegen. Klik vervolgens op de naam van het kind.

Stap 4
Klik links op het tabblad 'Documenten'. Om een nieuw document toe te voegen, klik je op '+'.

Stap 5
Je voert een titel in, kiest het type document en selecteert wie het document in mag zien. Je kunt eventueel een referentie en een vervaldatum toevoegen. Om een bestand te uploaden klik je op 'Bestanden toevoegen'. Zo kun je door jouw mappen heen bladeren om het betreffende document te kiezen.

'Wie kan het zien' staat voor de rollen die een medewerker kan hebben binnen de opvang. Een medewerker met die specifieke rol kan het document dan inzien. 'Ouder' staat vanzelfsprekend voor de ouder van dit kind.