Hoe voeg ik een document van de organisatie of locatie toe via de website? - Inclusief herinneringsmail voor verlopen document

Hoe voeg ik een document van de organisatie of locatie toe via de website? - Inclusief herinneringsmail voor verlopen document

Binnen de organisatie kun je documenten opslaan en aangeven voor wie deze inzichtelijk zijn. Het is zelfs mogelijk om een herinnering aan deze documenten te koppelen, zodat je niets vergeet te updaten. Hieronder wordt uitgelegd hoe je de documenten in Bitcare kunt uploaden.

Document van de organisatie of locatie toevoegen via de website

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Klik op de naam van de organisatie of locatie en klik vervolgens links op het tabblad 'Documenten'.

Stap 3
Je bent nu in de documenten van jullie organisatie of locatie. Om een nieuw document toe te voegen, klik je op '+'.

Stap 4
Je voert een titel in, kiest het type document en selecteert wie het document in mag zien (beheer, administratie, medewerkers). Je kunt eventueel een referentie en een vervaldatum* toevoegen. Om een bestand te uploaden kies je voor 'Bestanden toevoegen'. Zo kun je door de door jouw gemaakte mappen bladeren om het betreffende document te kiezen.

Een 'Vervaldatum' kan handig zijn wanneer het bestand na verloop van tijd geĆ«valueerd dient te worden. In de 'Algemene Instellingen' kun je instellen wie voor deze 'Documenten' een melding per mail ontvangt.

Let op: Deze persoon dient in zijn eigen instellingen de e-mail notificaties aan te zetten. Klik hiervoor op de profielfoto rechts bovenin en schakel vervolgens de email notificaties in bij de 'Instellingen'.