Hoe voeg ik een document van de organisatie toe op het web?

Hoe voeg ik een document van de organisatie toe op het web? (inclusief herinneringsmail voor verlopen document)

Binnen de organisatie kan je documenten opslaan en kan je aangeven voor wie deze inzichtelijk zijn. Hieronder wordt uitgelegd hoe je de documenten kunt uploaden binnen Bitcare.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de naam van de organisatie en klik vervolgens op links op het tabblad 'Documenten'.

Stap 3
Je bent nu in de documenten van jullie organisatie. Om een nieuw document toe te voegen, klik je op het '+'.

Stap 4
Je voert een titel in, kiest een type document en selecteert wie het document in mogen zien (Beheer, administratie en medewerkers) en eventueel een referentie en *vervaldatum. Om een bestand te uploaden kies je voor 'Bestanden toevoegen'. Hierdoor kan je door de jouw gemaakte mappen bladeren om het betreffende document te kiezen.

*Een 'Vervaldatum' kan handig zijn wanneer het bestand na verloop van tijd weer geĆ«valueerd dient te worden. In de 'Algemene Instellingen' kan je instellen wie voor deze 'Documenten' een melding per mail dient te krijgen.

Deze persoon dient dan wel in zijn eigen instellingen de mailnotificaties aan te zetten. Klik hiervoor op jouw profielfoto rechtsboven. En stel vervolgens de email notificaties in bij de 'Instellingen'