Hoe voeg ik een document van een kind toe op de iPad?

Let op: alle documenten die je toevoegt via de iPad zijn zichtbaar voor de ouders. Bij documenten die je via de website toevoegt kan je ervoor kiezen om het niet te delen met de ouder(s). In

Stap 1
Je opent de Bitcare App.

Stap 2
Je zit nu in het startscherm. Klik op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij je een document wilt toevoegen.

Stap 3
Klik op het foto van het kind waarbij je een document wilt toevoegen.

Stap 4
Nu opent er een scherm waarop je de aanwezigheid en activiteiten kan registreren en naar het profiel kan gaan. Je klikt op het poppetje links onderin:

Stap 5
Je klikt in het menu aan de linkerkant op 'Documenten'.

Stap 6
Klik rechtsboven op het plusje:

S
tap
7

• Titel: titel van het document
  • Notitie: eventuele notitie erbij
  • Algemeen: kies het type
  • Referentie: eventueel een kenmerk aan het document hangen
  • Verloopdatum: wanneer je het document een einddatum wilt geven

Voeg toe:

• Niets: wanneer je alleen de notitie wilt toevoegen
  • Neem een foto: om direct een foto te maken van het document
  • Kies uit bibliotheek: om een foto te selecteren van de iPad. Als je de juiste foto hebt dan druk je op 'Gebruik'.

Stap 8
Klik op 'Bewaar'

Let op: Het is momenteel nog niet mogelijk documenten te verwijderen op de iPad. Je kan wel de details wijzigen. Je opent het document op de iPad en vervolgens klikt achtereenvolgens rechts boven op 'details' en op 'bewerken'.