Hoe voeg ik feestdagen / sluitingsdagen toe?

Het is mogelijk binnen je opvang een aantal feestdagen te definiƫren waarop er in de regel niet wordt gewerkt. De algemeen erkende Nationale Feestdagen staan automatisch al in Bitcare. Bij een feestdag kan aangegeven worden of de locatie 'Open' of 'Gesloten' is. Wanneer een feestdag op 'Gesloten' staat is dit zichtbaar voor ouders in de planning. Je kunt zelf ook eventuele extra sluitingsdagen toevoegen.

Feestdagen / sluitingsdagen toevoegen

Stap 1
Klik op 'Start' en klik op de knop 'Instellingen'.

Stap 2
Klik boven in het scherm op 'Feestdagen' en klik op het '+' om een nieuwe feestdag toe te voegen.

Stap 3
Vul de gegevens van de feestdag in en geef aan of de locatie 'Open' of 'Gesloten' is. Klik vervolgens op 'Bewaar'.

Stap 4
Om een feestdag te bewerken klik je op het potlood achter de feestdag.