Hoe voeg ik feestdagen toe?

Het is mogelijk binnen je organisatie een aantal feestdagen te definiƫren waarop er in de regel niet wordt gewerkt. De algemeen erkende Nationale Feestdagen staan automatisch al in Bitcare. Mocht dit niet het geval zijn dan is het binnen Bitcare zeer eenvoudig om feestdagen toe te voegen. Bij een feestdag kan aangegeven worden of de locatie 'Open' of 'Gesloten' is. Wanneer een feestdag op 'Gesloten' staat is dit zichtbaar voor ouders in de planning. Verder hoeven medewerkers voor deze dag geen verlof aan te vragen.

Stap 1
Klik in het startscherm op 'Instellingen'.

Stap 2
Klik boven in het scherm op 'Feestdagen' en klik op het '+' om een nieuwe feestdag toe te voegen.

Stap 3
Vul de gegevens van de feestdag in en geef aan of de locatie 'Open' of 'Gesloten' is. Klik vervolgens op 'Bewaar'.

Stap 4
Om een feestdag te bewerken klik je op het potlood achter de feestdag.