Hoe voeg ik de LRKP code toe van mijn organisatie/locatie op het web?

Hoe voeg ik het LRKP nummer toe van mijn locatie op het web?

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'.

Stap 3
Je klikt in het menu aan de linkerkant op de naam van de locatie waar je de LRKP code van wilt invoeren. Voer hem in op het basis scherm van de locatie en sla dit op door op 'Bewaar' te klikken.