Hoe upload/wijzig ik een profielfoto van een kind op het web

Hoe upload/wijzig ik een profielfoto van een kind via de website?

Het is gebruikelijk om een profielfoto te maken en deze direct toe te voegen via de Groep app op de iPad. Het is echter ook mogelijk om dit via de website te doen. Hoe je dit via de website doet, leggen wij uit in deze helpfile.

Voor een uitleg over het toevoegen van profielfoto's via de iPad verwijzen we je door naar de volgende helpfile: profielfoto via de iPad

Profielfoto via de website

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Op de startpagina klik je bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3
Zoek het kind op van wie je de profielfoto wil toevoegen en klik op zijn of haar naam.

Stap 4
Je bent nu in het profiel van het kind. Linksboven in het scherm zie je de volgende afbeelding.

Je klikt hierop en vervolgens kun je de foto op de computer zoeken door te klikken op 'Bestand kiezen'.
Je kiest de juiste foto en tot slot klik je op 'Bewaar'.

Let op: Mocht je de huidige profielfoto willen wijzigen, ga dan naar het tabblad 'Foto's'. Voeg eerst de gewenste foto toe door op '+' te klikken. Kies het bestand en bewaar deze. Vervolgens klik je op de desbetreffende foto en klik je op 'Gebruik als profielfoto'.