Hoe voeg/wijzig ik een profielfoto van bij een kind op het web

Hoe voeg/wijzig ik een profielfoto van een kind via de website?

Gebruikelijk is om een profielfoto te maken en direct toe te voegen via de Groeps app op de iPad. Het is echter ook mogelijk om dit via de website te doen en dat leggen we in deze helpfile uit.

Voor een uitleg over profielfoto's toevoegen via de iPad verwijzen we je naar de volgende helpfile: profielfoto via de iPad

Profielfoto via de website

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de home pagina klik je bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3
Je zoekt het kind op waarbij je de profielfoto wil toevoegen en klikt op zijn of haar naam.

Stap 4
Je bent nu in profiel van het kind. Links boven in het scherm zie je de volgende afbeelding.

Je klikt hierop en vervolgens kan je de foto op de computer zoeken door te klikken op 'Bestand kiezen'.
Je kiest de juiste foto en tot slot klik je op 'Bewaar'.

Let op: Mocht je de huidige profielfoto willen wijzigen, ga dan naar het tabblad 'Foto's'. Voeg eerst de gewenste foto toe door op het '+' te klikken. Kies het bestand en bewaar deze. Vervolgens klik je op de desbetreffende foto en klik je op 'Gebruik als profielfoto'.