Hoe voer ik declaraties in? - Bitcare

Hoe voer ik declaraties in via de web-app?

Je kan vanuit je dashboard 24/7 online verschillende soorten declaraties invoeren. Je ingediende declaraties worden automatisch verstuurd naar degene die deze moet goed- of afkeuren.
Declaraties invoeren via de app? Bekijk dan deze helpfile.

Stap 1
Ga naar je dashboard in Humanwave door op 'Start' te klikken.

Stap 2
Klik boven 'Aanvragen en meldingen' op de afbeelding van het euroteken.

Stap 3
Kies om welk type declaratie het gaat.

Stap 4
Voer de titel, datum, bedrag en toelichting in.

Stap 5
Sleep de bon naar het linkervak.

Stap 6
Klik op 'Bewaar'.

De ingediende declaratie is nu terug te zien in je activiteitenlijst en onder 'Declaraties' op je dashboard. De status van je ingediende declaratie kan je volgen op je dashboard onder 'Declaraties'. Voor specificaties klik je op het link icoon. Wanneer je declaratie is goedgekeurd krijg je een notificatie. Je declaratie komt vervolgens op de takenlijst van de organisatie om afgehandeld te worden. Wanneer je declaratie betaald is kan je de betaaldatum van deze declaratie terugvinden in het scherm 'Declaraties' in je persoonlijke pagina.