Hoe voer ik een contact voor noodgevallen in (medewerkers)

Hoe voer ik een contact voor noodgevallen in (kind of medewerkers)?

In veel gevallen is het wenselijk om van een kind of medewerkers een 'In geval van nood' telefoonnummer te hebben. Dit nummer voor noodgevallen kan op twee manieren ingevoerd worden in Bitcare. Beide manieren worden hieronder beschreven.

1. Voeg een ICE nummer (In Case of Emergency) voor noodgevallen toe aan de contactgegevens van de ouder / medewerker.

Ga hiervoor naar het profiel van de ouder / medewerker en klik op het plusje bij 'Contact'. In het invoerveld 'Telefoonnummer' kun je vervolgens het nood telefoonnummer invoeren zoals hieronder in het voorbeeld te zien is.

In het geval van het type op 'ICE', 'Prive', 'Mobiel' en 'Overige' is het nummer voor andere werknemers en ouders niet zichtbaar zijn. Alleen de mensen binnen de organisatie die een HR manager of Supervisor rol hebben kunnen deze gegevens zien, omdat zij deze gegevens ook aan kunnen passen.

Let op! Wanneer je wilt dat andere medewerkers en ouders dit noodnummer ook mogen zien, dien je het type op 'Zakelijk' te zetten.

2. Voeg een in geval van nood familielid toe aan de relaties van de medewerker.

Via het profiel van het kind kan je in het tabblad 'Familie' via het plusje een familielid toevoegen. Vervolgens kun je het telefoonnummer toevoegen.