Hoe voer ik een contractsjabloon in voor een kind met een toekomstig contract?

Hoe voer ik een contractsjabloon in voor een kind met een toekomstig contract?

Bij kinderen met een toekomstig contract dien je een referentiedatum (= startdatum van het contract) in te voeren bij het uploaden van een contactsjabloon. Je dient hiervoor het contractsjabloon te uploaden als document bij het kind. Dit gaat als volgt:

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Kies daarna voor het kopje 'Kinderen'.

Stap 2
Zoek het desbetreffende kind en klik links in het menu op 'Documenten'.

Stap 3
Klik rechtsboven op het '+' om een document toe te voegen.

Stap 4
Klik op 'Maak een document van een sjabloon'.

Stap 5
Selecteer het toekomstige contract.

Stap 6

Selecteer het sjabloon en vul de rest van de gegevens in.
Let op: vul bij de referentie datum de startdatum van het contract in.

Stap 7
Klik op 'Bewaar'.
Hierna zal het contractsjabloon automatisch zichtbaar worden bij de Documenten van het kind en kan je het sjabloon controleren.