Hoe voer ik het KVK nummer toe op het web?

Binnen Bitcare kan je gemakkelijk het KVK nummer van de organisatie registreren. Dit nummer komt bijvoorbeeld op de facturen te staan die jullie versturen naar de ouders.

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'.

Stap 3
Je bent nu in de instellingen van jullie organisatie in het kopje 'Basis'. Je kan het KVK nummer invoeren in het tekstvak achter 'KVK'. Om dit nummer op te slaan klik je rechtsonder op 'Bewaar'.