Hoe voeg ik het KVK-nummer aan mijn organisatie?

Hoe voeg ik het KVK-nummer toe aan mijn organisatie?

Binnen Bitcare kan je heel gemakkelijk het KVK-nummer van de organisatie registreren. Dit nummer komt onder andere op de facturen te staan die jullie naar de ouders versturen.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op het 'tandwieltje' en daarna kies je 'Instellingen'.

Stap 3
Je bent nu in de instellingen van jullie organisatie onder het tabblad 'Basis'. Je kunt het KVK-nummer invoeren in het tekstvak achter 'KVK'. Het KVK-nummer bestaat altijd uit 8 cijfers. Om het KVK-nummer op te slaan klik je rechtsonder op 'Bewaar'.