Hoe voer ik het percentage werkhervattingskas in?

In november/december ontvang je een brief van de Belastingdienst met het Whk percentage voor het nieuwe jaar. Dit percentage moet je invoeren in Bitcare om correct te kunnen verlonen. Zorg er voor dat het juiste percentage vanuit de brief wordt overgenomen.

Stap 1
Ga naar de hoofdpagina van je organisatie

Stap 2
Klik links bovenin op het tandwiel naast de naam van het kinderdagverblijf om in de organisatie instellingen te komen

Stap 3
Selecteer het bedrijf waarbij je het percentage wilt invoeren

Stap 4
De instellingen van het bedrijf worden zichtbaar. Onderaan de pagina vul je bij 'WhK premie' het juiste percentage in bij het juiste jaar

Stap 5
Klik vervolgens op 'Bewaar' om je wijzigingen op te slaan.