Hoe voer ik wijzigingen in de planning door op de iPad?

Volg deze helpfile als je:
  1. Een kind ziek wilt melden.
  2. Een kind op verlof/afwezig wilt zetten.
  3. Een kind onaangekondigd afwezig wilt melden.
  4. Een extra dag in wilt plannen voor het kind.
  5. Een bonusdag (= wendag) in wilt plannen voor het kind.
  6. Een ruildag in wilt plannen voor het kind.
Dit kan op twee manieren:
  1. Vanuit de planning met alle kinderen.
  2. Vanuit de planning van het desbetreffende kind.

1. Wijzigingen in de planning op groepsniveau

Stap 1
Open de Bitcare app.

Stap 2
Je bevindt je nu op de startpagina. Druk op het logo van de groep waarin het kind zit (bij wie je een wijziging door wilt voeren).

Stap 3
Klik linksboven op 'Planning'.

Stap 4
Hier zie je de planning van alle kinderen in deze groep. Klik rechtsboven op '+'.

Stap 5
Druk rechts van het desbetreffende kind op '+'.  Vervolgens kies je voor de verandering die je door wilt voeren:
  1. Ziek melden
  2. Verlof
  3. Flexibel
  4. Extra planning
  5. Bonus planning
  6. Onaangekondigd afwezig
  7. Ruildag (alleen beschikbaar op een ingeplande dag)
Maak een keuze en druk op 'Bewaar'.

2. Wijzigingen in de planning bij het kind

Stap 1
Open de Bitcare app.

Stap 2
Je bevindt je nu op de startpagina. Druk op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij je een wijziging wilt door voeren.

Stap 3
Druk op de foto van het kind waarbij je extra dagen wilt registreren.

Stap 4
Nu opent er een scherm waarop je de aanwezigheid en activiteiten kunt registreren door op het kind te klikken. Druk op het poppetje linksonder.

Stap 5
Druk in het menu aan de linkerkant op 'Planning'.

Stap 6
Selecteer de datum waarop je een wijziging aan wilt brengen. Vervolgens kies je wat voor verandering je door wilt voeren:
  1. Ziek melden
  2. Verlof
  3. Flexibel
  4. Extra planning
  5. Bonus planning
  6. Onaangekondigd afwezig
  7. Ruildag (alleen beschikbaar op een ingeplande dag)
Maak een keuze en druk op 'Bewaar'.