Hoe voer ik wijzigingen in de planning door op de iPad?

Volg deze helpfile als je:
  1. Een kind wilt ziek melden.
  2. Een kind op verlof/afwezig wilt registreren.
  3. Een kind onaangekondigd afwezig wilt registreren.
  4. Een extra dag wilt inplannen voor het kind.
  5. Een bonus dag (= wendag) wilt inplannen voor het kind.
  6. Of een ruildag wilt inplannen voor het kind.
Dit kan op twee manieren:
  1. Vanuit de planning met alle kinderen
  2. Vanuit de planning van het desbetreffende kind

1. Wijzigingen in de planning op groepsniveau

Stap 1
Open de Bitcare app.

Stap 2
Je zit nu op de Startpagina. Druk op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij je een wijziging wilt door voeren.

Stap 3
Druk op 'Planning' (linksboven).

Stap 4
Hier zie je de planning van alle kinderen in deze groep. Druk rechtsboven op '+'.

Stap 5
Druk achter het desbetreffende kind op de '+'.  Vervolgens krijg je de keuze wat voor verandering je wil doorvoeren:
  1. Ziek melden
  2. Verlof
  3. Flexibel
  4. Extra planning
  5. Bonus planning
  6. Onaangekondigd afwezig
  7. Ruildag (alleen beschikbaar op een ingeplande dag)
Maak en keuze en druk op 'Bewaar'.

2. Wijzigingen in de planning bij het kind

Stap 1
Open de Bitcare app.

Stap 2
Je zit nu op de Startpagina. Druk op het logo van de groep waarin het kind zit waarbij je een wijziging wilt door voeren.

Stap 3
Druk op de foto van het kind waarbij je extra dagen wil registreren.

Stap 4
Nu opent er een scherm waarop je de aanwezigheid en activiteiten kan registreren door op het kind te klikken. Druk op het poppetje linksonder.

Stap 5
Druk in het menu aan de linkerkant op 'Planning'.

Stap 6
Druk op de datum waar je een wijziging wilt aanbrengen. Vervolgens krijg je de keuze wat voor verandering je wil doorvoeren:
  1. Ziek melden
  2. Verlof
  3. Flexibel
  4. Extra planning
  5. Bonus planning
  6. Onaangekondigd afwezig
  7. Ruildag (alleen beschikbaar op een ingeplande dag)
Maak en keuze en druk op 'Bewaar'.