Hoe vul ik de planning in bij een nul uren contract? (Flexibele planning)

Hoe vul ik de planning in bij een nul uren contract? (Flexibele planning)

Wanneer je een medewerker hebt toegevoegd met een nul uren contract dan heeft deze medewerker geen vaste planning. Om de planning van een medewerker met een nul uren contract toe te voegen maken we gebruik van het flex rooster.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Medewerkers'.

Stap 3
Zoek de medewerker op en klik op de naam van de medewerker waarbij je aanpassingen in het rooster wilt doen.

Stap 4
Klik links in het menu op 'Planning'. Selecteer in de planning op het tabblad 'Dag', 'Week' of 'Maand'. Je kunt nu het flex rooster en de flexibele uren toevoegen door op de '+' te klikken.

Stap 5
Wanneer je op de '+' klikt selecteer je 'flexibele uren' om deze toe te voegen.

Wanneer je de flexibele uren hebt ingevoerd zijn deze zichtbaar in de planning. Een totaal overzicht van alle ingevoerde flex plannen is zichtbaar onder het tabblad 'Planning' onder het kopje 'Lijst'.

Let op! Net als bij kinderen is het belangrijk dat de medewerker wel een "vast" leeg rooster krijgt in de 'Arbeidsrelatie' > 'Planning'.