Hoe wijzig ik contactgegevens van het kind / ouders op het web?

Hoe wijzig ik contactgegevens van het kind/ouder/medewerker op de website?

De contactgegevens van het kind, de ouders en medewerkers kan je wijzigen in het 'Profiel'. Dit werkt hetzelfde alle personen in Bitcare. Onderstaand een voorbeeld van het kind hoe deze gegevens gewijzigd kunnen worden.

Contactgegevens kind, ouder of medewerker wijzigen

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op het knopje 'Kinderen'.

Stap 3
Klik op de naam van het kind waarvan je de contactgegevens wilt wijzigen. Ga daarna naar het kopje 'Persoonlijk'.

Stap 4
Je zit nu in het profiel van het kind. Je ziet de kopjes 'Contact' en 'Adres', hier klik je aan de rechterkant op het potlood.

Let op: op de Groeps app op iPad worden de telefoonnummers getoond die in het 'ouder profiel' staan, dus niet bij het 'kind profiel'.

Stap 5
Bewerk of voeg de nieuwe contactgegevens toe. Om de gegevens op te slaan, klik je op 'Bewaar'.