Hoe wijzig ik de aanwezigheid op het web?

Hoe wijzig ik de aanwezigheid (tijden) op het web?

Het kan voorkomen dat een kindje later dan binnenkomst wordt ingeklokt. Deze activiteit kan in Bitcare worden gewijzigd door de volgende stappen te volgen:

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op je 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3
Klik op de naam van het kind waarbij je de aanwezigheid wilt wijzigen.

Stap 4
Je zit nu in het profiel van het kind. Om naar de activiteitenlijst te gaan, klik je in het menu aan de linkerkant op 'Activiteiten':

Stap 5
Je zit nu in de activiteitenlijst van het kind. Om de aanwezigheid te wijzigen klik je in de activiteitenlijst bij de aankomst- of vertrektijd op het potlood:
Vul de juiste aankomst- of vertrektijd in en klik op 'Bewaar'.