Hoe wijzig ik de aanwezigheid van het kind op het web?

Het kan voorkomen dat een kindje later dan binnenkomst wordt ingeklokt. Deze activiteit kan in Bitcare worden gewijzigd door de volgende stappen te volgen:

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Klik bovenaan de startpagina op 'Kinderen'.

Stap 3
Klik op de naam van het kind bij wie je de aanwezigheid wilt wijzigen.

Stap 4
Je bevindt je nu in het profiel van het kind. Om naar de activiteitenlijst te gaan, klik je links in het menu op 'Activiteiten'.

Stap 5
Je kijkt nu naar de activiteitenlijst van het kind.
Om de aanwezigheid te wijzigen, klik je in de activiteitenlijst bij de aankomst- of vertrektijd op het potlood.
Vul de juiste aankomst- of vertrektijd in en klik op 'Bewaar'.