Hoe wijzig ik de capaciteit van een groep op het web?

Wanneer de capaciteit van de groep wijzigt kan je dit eenvoudig aanpassen in de algemene instellingen. In deze helpfile kan je vinden hoe je dit kunt aanpassen.

De 'capaciteit' is bedoeld om te zien of je in de toekomst nog plek hebt en daarom worden alleen de vaste planningen getoond. Kortom, incidenten (extra/flex/credit/ruil/verlof en ziekte) worden niet meegenomen. 'Reserveringen' worden wel meegenomen in de 'Jaarcapaciteit'. Dit kan ervoor zorgen dat er een verschillend aantal staat bij de jaarcapaciteit en de capaciteit van een bepaalde weekplanning.

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'.

Stap 3
Je bent nu in de instellingen van de organisatie. Je klikt in het menu aan de linkerkant op de naam van de groep die je wilt wijzigen.

Stap 4
Je voert de nieuwe capaciteit van de groep in en je klikt rechtsonder op 'Bewaar'.