Hoe wijzig ik de contractverantwoordelijke van het kind op het web?

Hoe wijzig ik de contract verantwoordelijke van het kind op het web?

Binnen Bitcare is het mogelijk om één ouder te koppelen als contract verantwoordelijke ouder. Dit is de ouder die de facturen en jaaropgave ontvangt. Mocht er toch een verkeerde contract verantwoordelijke ingesteld zijn dan kun je dit eenvoudig wijzigen binnen de details van het contract.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'. Klik vervolgens op het kopje 'Kinderen'.

Stap 2
Zoek het kind op waarvan je de contract verantwoordelijke wilt wijzigen en klik vervolgens op de (contract)datum die onder de naam van het kind vermeld staat.

Stap 3
Je zit nu in het contract van het kind. Klik op 'Details'.

Je ziet aan de linkerkant 'Verantwoordelijke' staan. Klik op het potlood om deze aan te passen.

Stap 4
Bij 'Verantwoordelijke' selecteer je de juiste persoon. Klik op 'Bewaar' om het op te slaan.

Belangrijk: Het is echter niet aan te raden om de verantwoordelijke tijdens het jaar te veranderen in verband met de jaaropgave.