Hoe wijzig ik de contractduur (start en/of einddatum) van een kind op de website?

Hoe wijzig ik de contractduur (start en/of einddatum) van een kind op de website?

Het kan weleens voorkomen dat een kind op een andere dag start of stopt op de kinderopvang. Dit kan je aanpassen in Bitcare bij het kind bij de 'Contract details'.

Wijzig contractduur start en/of einddatum

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'.

Stap 3
Zoek het kind waarvan je de contractduur wilt wijzigen. Klik op 'Contracten'.

Stap 4
Je bent nu in het contract van het kind. Klik op 'Details' en vervolgens op het potloodje die bij de gegevens van het contract staat.

Stap 5
Bij 'Data' vul je de nieuwe contractduur in en klik vervolgens op 'Bewaar'.

Let op: de planning en prijs data worden na bewaren ook automatisch bijgewerkt naar de nieuwe datum.