Hoe wijzig ik de contractduur (start- en/of einddatum) van een kind op het web?

Hoe wijzig ik de contractduur (start en/of einddatum) van een kind op het web?

Het kan weleens voorkomen dat een kind op een andere dag start of stopt bij jullie kinderopvang. Dit kan je aanpassen in de 'Contract details' van het contract.

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'.

Stap 3
Zoek het kind waarvan je de contractduur wilt wijzigen. Klik op Contracten.

Stap 4
Je bent nu in het contract van het kind. Klik op 'Details' en vervolgens op het potloodje die bij de gegevens van het contract staat.

Stap 5
Bij 'Data' vul je de nieuwe contractduur in en klik vervolgens op 'Bewaar'.