Hoe wijzig ik de factuurdatum?

In de laatste stap bij de aanmaak van de facturen kun je de factuurdatum instellen. Je hebt hierbij twee opties:

Optie 1: Op het moment van verwerking
Als je dit laat staan, krijgen de facturen de factuurdatum waarop je op ‘Verwerken’ klikt.

Optie 2: Zelf factuurdatum instellen
In het vak daaronder kan je zelf al een factuurdatum instellen. Het is niet zo dat de facturen dan automatisch op die datum verstuurd worden, je moet altijd nog op ‘Verwerken’ klikken.