Hoe wijzig ik de functie/rol/rechten van een medewerker op het web?

Hoe wijzig ik de functie/rol/rechten van een medewerker op het web?

Binnen Bitcare kunnen de functie/rol/rechten van een medewerker gewijzigd worden. In onderstaande stappen wordt uitgelegd hoe dit gewijzigd kan worden.

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de Startpagina klik je links op de profielfoto van de organisatie.

Stap 3
In het menu aan de linkerkant klik je op het tabblad 'Autorisatie'.

Stap 4
Je ziet hier een overzicht van alle medewerkers en de huidige functies. Je kunt de functie wijzigen door bij de betreffende medewerker aan de rechterkant te klikken op het potlood.

Vervolgens kies je of de medewerker werkt op een locatie of voor de gehele organisatie (in dit geval kies je voor 'Alle'). Bij 'Rol' vink je de juiste rol aan en je vult de data in.
Er zijn 6 verschillende rollen en deze kunnen op locatie of organisatie niveau toegewezen worden. De hiƫrarchie is als volgt:

Supervisor                                                              Meeste rechten
HR manager
Financieel medewerker
Administratief hr medewerker
Administratief medewerker
Pedagogisch medewerker                                     Minste rechten

Meer informatie over de rechten van bepaalde rollen kan je vinden in de helpfile 'Rollen en rechten Bitcare Personeel'.