Hoe wijzig ik de groep waarin een kind geplaatst is op het web

Hoe wijzig ik de groep waarin een kind geplaatst is op het web?

Let op: Als er bij een kind wordt weergegeven 'Niet toegewezen', betekent dit dat het kind nog niet in een groep is geplaatst. Je kan de volgende stappen volgen om een groep toe te voegen of wijzigen.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'.

Stap 3
Zoek het kind waarbij je de groep wilt wijzigen/toevoegen. Klik links op het tabblad 'Contracten' die onder de naam vermeld staat.

Stap 4
Je zit nu in het contract van het kind. Klik aan de rechterkant van de planning op het potloodje om deze te wijzigen. (Via het '+' kan je eventueel een geheel nieuwe planning toevoegen)




Stap 5
Kies voor 'Wijzig de huidige planning' en klik op 'Volgende'.

Stap 6
Voer bij 'Datum' de datum in wanneer het kind bij een andere groep geplaatst wordt en eventueel de einddatum. Selecteer bij 'Groep' de juiste groep. 
Let op: Je kan alleen een groep binnen de huidige locatie kiezen. Wanneer het LRK nummer wijzigt dient er een nieuw contract aangemaakt te worden.