Hoe wijzig ik de groep waarin een kind geplaatst is via de website?

Hoe wijzig ik de groep waarin een kind geplaatst is via de website?

Een kind moet altijd op een groep gepland zijn, ook wel de stamgroep. Dit is belangrijk voor de verzoeken die de ouders doen, want die komen dan binnen op de juiste groep. Je kan de volgende stappen volgen om een groep toe te voegen of wijzigen.

Groep van een kind wijzigen via de website

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'.

Stap 3
Zoek het kind waarbij je de groep wilt wijzigen/toevoegen. Klik links op het tabblad 'Contracten' die onder de naam vermeld staat.

Stap 4
Je zit nu in het contract van het kind. Klik aan de rechterkant van de planning op het potloodje om deze te wijzigen. (Via het '+' kan je eventueel een geheel nieuwe planning toevoegen)

Stap 5
  1. Kies voor 'Wijzig de huidige planning' indien de groep niet ingevuld is of nooit goed gestaan heeft en klik op 'Volgende'.
  2. Of kies voor 'Planning aanpassen - Aanwezig op een andere groep vanaf een bepaalde datum' indien je de groep in de toekomst wilt wijzigen en klik op 'Volgende'.
Indien je het kind automatisch wilt laten doorstromen naar de volgende groep, bekijk dan de volgende helpfile: Automatisch doorstromen van groep.

Stap 6
Voer bij 'Datum' de datum in wanneer het kind bij een andere groep geplaatst wordt en eventueel de einddatum. Selecteer bij 'Groep' de juiste groep.

Let op: Je kan alleen een groep binnen de huidige locatie kiezen. Wanneer het LRK nummer wijzigt dient er een nieuw contract aangemaakt te worden.