Hoe wijzig ik de naam van een groep op het web?

Het kan voorkomen dat in de loop van de tijd de groepen een andere naam krijgen. Dit kan je wijzigen in de algemene instellingen.

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'.

Stap 3
Je bent nu in de instellingen van de organisatie. Je klikt in het menu aan de linkerkant op de naam van de groep die je wilt wijzigen.

Stap 4
Je voert bij 'Naam' een andere naam in en om de naam op te slaan klik je op 'Bewaar'.